toe aan verandering? maak dan een afspraak!

Hoe zorg je voor blijvende gedragsverandering?

We weten allemaal hoe moeilijk het is om gedrag te veranderen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik weet ook niet wat bij jou werkt. Wat ik wel weet is wat bij mij heeft gewerkt. Dat is namelijk de confrontatie met mijn eigen drijfveren en blokkades. Als metafoor gebruik ik vaak de ijsberg. Wat je ziet is houding en gedrag. Het bovenste deel van de ijsberg. Waar het vandaan komt, zit als het ware onder water. Dat zijn je drijfveren en je overtuigingen. Gedragsverandering boven de waterlijn is pas mogelijk als je onder de waterlijn wilt kijken om daar iets mee te doen.

Mijn aanpak

Tijdens de training bied ik je werkvormen aan om onder de waterlijn te kijken. En het blijft niet alleen bij kijken. We gaan samen als het ware ‘kopje onder’. En ik zorg ervoor dat je weer boven komt. Ik werk daarbij systemisch, dat wil zeggen dat we samen kijken hoe jij je in het grotere geheel beweegt (je team, je organisatie en eventueel ook je gezin van herkomst).

Tussen de verschillende modules krijg je de gelegenheid om met het nieuwe te oefenen om daar tijdens een volgende training op te reflecteren. Zo wordt het action learning. Tussendoor is er gelegenheid voor 1-op-1-coaching of intervisie met een groep.

De training die ik onder meer aanbiedt is de Transformatie Arena. De naam zegt het al. Je wordt stevig uitgedaagd om te veranderen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maak een afspraak voor een gesprek. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Veel HR- en organisatieadviseurs en leidinggevenden gingen je voor. De Transformatie Arena wordt met een ruime 8 gewaardeerd en is op maat te maken voor alle typen adviseurs/leidinggevenden die willen werken aan blijvende gedragsverandering.

Durf je met mij kopje onder te gaan? Bel 06 - 55 12 38 72 of mail mij .

Ietze

Ietze als (systemisch) trainer

blog

Bekijk alle blogs

heb je een vraag of
wil je een afspraak Maken?

Bedankt! Ik neem uiterlijk morgen contact met je op.
Sorry, er ging iets niet helemaal goed. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon voor de optimale focus