Kun je niet met je leidinggevende of je collega door één deur?

Loopt het werk je over de schoenen en vind je het lastig om nee te zeggen?

Maak dan een afspraak voor een intake-gesprek! We kijken samen waar het aan schort en wat jij kunt doen of laten om de situatie te veranderen. Het intake-gesprek is gratis en je gaat sowieso met inzichten weer naar huis.

'Het is mijn persoonlijke missie om anderen te laten groeien. Ik geloof er namelijk in dat ieder mens veel kwaliteiten en potenties heeft. Door die te (her)ontdekken, in te zetten en blokkades op te ruimen, zit je lekkerder in je vel en gaat het werk je beter af.'

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik werk als coach systemisch. Dat betekent dat ik tijdens de coaching samen met jou kijk naar verborgen patronen/blokkades en dynamieken in systemen waar je deel van uitmaakt. We gaan die samen boven water krijgen en hanteerbaar maken. Zo’n systeem is het team waarin je werkt of de organisatie. Maar ook het gezin waarin je geboren bent en je familie. Als je familie- en organisatieopstellingen kent, dan is systemisch coachen het equivalent van een opstelling. We gaan regelmatig 1-op-1 in een opstelling staan(1- op 1).
Systemisch coachen heeft altijd een diep werkend effect. Omdat het krachtig werkt, zijn niet zoveel sessies nodig om tot de kern te komen.

Waarom coaching?

Coaching helpt je om een stap in je ontwikkeling te maken als je ergens tegenaan loopt en het niet lukt. Het kan zijn dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet wat. Of je weet wel wat het is, maar het lukt niet om ermee te stoppen of te beginnen. Maar het kan ook zijn dat je in een project werkt en niet tevreden bent over de resultaten of de onderlinge samenwerking. Waar ligt dat aan en wat kun je er zelf aan doen? Als je dat soort vragen hebt, dan is het goed om hulp te vragen door je te laten coachen.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

We beginnen met een intakegesprek waarin jouw coachvraag centraal staat en het resultaat dat je met de coaching wilt bereiken. Ik leg uit hoe ik coach en samen kijken we of we een klik hebben. Daarna hebben we een aantal gesprekken (meestal 3-5) waarbij ik je laat ervaren waar de schoen wringt. Als je weet hoe dat bij jou werkt, help ik je om ermee aan de slag te gaan. Het intakegesprek duurt een half uur en is gratis. Daarna hebben we 3-5 coachgesprekken van 1 - 1,5 uur. De coaching kost € 135 (zakelijk) of € 80 (privé) per sessie. Beide prijzen exclusief BTW.

Wil je meer weten of aan de slag? Bel 06 - 55 12 38 72 of mail mij .

Wat anderen zeggen

1/5

Toekomstige ondernemers, recente starters: opgelet! Ietze kan je door zijn scherpe waarnemingsvermogen, zijn brede blik en zijn zorgvuldig geformuleerde feedback je uitstekend op weg helpen om je bedrijf "neer te zetten". Hij is in staat om tot de essentie van wat jij te bieden hebt door te dringen en kan je ondersteunen om dat met woorden vorm en inhoud te geven. Zo heb je een stevige, vakkundige basis om je bedrijf in de wereld te zetten!

Petra van der Horst
Van der Horst Training en Consultancy • Kwetsbaarheid in de wijk
2/5

Ik heb Ietze leren kennen als iemand die werkt vanuit een sterk ontwikkeld zuiver gevoel en met grote kennis en kunde op het vlak van opstellingen. Hij heeft me uitstekend gecoacht bij het maken van keuzes ten aanzien van mijn bedrijf.

Pamela Schuurmans
Eigenaar Carpe Vitam coaching • NOBCO-EMCC Practitioner Coach • Trainer • Leren Leren Methode
3/5

Ietze is in staat om scherp waar te nemen en durft kritische vragen te stellen waardoor je bij de kern uitkomt. Hij laat geen ruimte voor uitvluchten of smoesjes. Ik ben een paar keer bij Ietze geweest om met een opstelling te kijken naar nieuwe keuzes die ik met mijn bedrijf wilde maken. Ik ging met helderheid en huiswerk naar huis.

Annelies Voulon 
Ondernemer
Annelies Voulon 
Ondernemer
4/5

Ietze heeft mij, in een beperkt aantal coachingsgesprekken, geholpen mijn richting als ondernemer te (her)vinden en keuzes te maken. Hij spiegelt op een aandachtige en weloverwogen manier er een positieve sfeer ontstaat.

Janine Zoer
Haal het beste uit je mensen • Organisatieontwikkeling • Cultuurtransitie • Effectief veranderen • Visie & purpose
5/5
Margot IJzerman

De coaching gesprekken met Ietze heb ik als zeer prettig ervaren.Ietze vraagt op de juiste momenten door en kan goed filteren welk vraagstuk op dat moment aandacht nodig heeft. Op persoonlijk vlak en op werkgebied heeft het mij veel inzicht opgeleverd. Onder andere aangaande mijn eigen gedrag, het gedrag van anderen en welke keuzes je hierin hebt. Mede door de sessies bij Ietze heb ik zelfs de overstap gemaakt naar een nieuwe baan.

Margot IJzerman
Relatiemanager Aventus
Margot IJzerman
Relatiemanager Aventus

blog

Bekijk alle blogs

heb je een vraag of
wil je een afspraak Maken?

Bedankt! Ik neem uiterlijk morgen contact met je op.
Sorry, er ging iets niet helemaal goed. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon voor de optimale focus